Darčeková sezóna

Darčeková sezóna je za dverami a mnoho z nás premýšľa ako potešiť svojich známych, či rodinu nejakým super Vianočným darčekom. Nikto nemá rád zbytočné vyhadzovanie peňazí. Asi najdôležitejšie je aby kúpený darček priniesol naozaj aj skvelý zážitok.

Určite poznáte ten počiatočný stres už pri samotnom výbere správneho vianočného darčeka. Druhým nezanedbateľným faktorom je vianočná „atmosféra“ v nákupných centrách. Poznáte niekoho komu by sa to páčilo? Doba internetu však prináša aj objednávanie darčekov cez web. Tu sa opäť môže stať situácia či Vám vianočný darček príde domov načas pred štedrým dňom, či vám dodávateľ zašle správnu veľkosť alebo farbu.

Ideálnym riešením by tam mohol byť darčekový poukaz a obdarovaný už sám uzná za vhodné ako ho využite.

Ale skúsili ste už niekedy darovať zážitok? 

Máme pre pre vás 5 tipov na vianočný darček. Čo tak splav na kánoe alebo rafting na divokej rieke?  Jedinou nevýhodou takéhoto darčeka je, že na samotnú aktivitu si ešte pár mesiacov bude musieť obdarovaný počkať. To čakanie však stojí zato.

Vyberáme tak našich top 4 nápady na vianočný darček – zážitok.
Splav Prielomu Hornádu v Slovenskom raji – nenáročná rieka Hornád ponúka výhľady z raftového člna aké z turistického chodníka neuvidíte.
Splav Malého Dunaja – vodácka klasika pri Bratislave, ktorá nikdy nesklame.
Kurz inštruktora raftigu – partner stále hovorí ? „raz by som to chcel skúsiť“. Doprajte mu to.
Rafting v Rakúsku – rieka Salza ponúka adrenalín pre každého. Ešte ste o tom nepočuli? Týmto darčekom určite zabodujete.